Bug 205762 - packaging problem with osad/osa-dispatcher -- backport of fix
packaging problem with osad/osa-dispatcher -- backport of fix
Product: Red Hat Satellite 5
Classification: Red Hat
Component: Other (Show other bugs)
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Jan Pazdziora
Matthew Davis
Depends On: 165057 210909
Blocks: 202793
  Show dependency treegraph
Reported: 2006-09-08 08:40 EDT by Jan Pazdziora
Modified: 2007-10-23 22:44 EDT (History)
2 users (show)

See Also:
Fixed In Version: rhn372
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2007-01-25 15:47:47 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Jan Pazdziora 2006-09-08 08:40:15 EDT
+++ This bug was initially created as a clone of Bug #165057 +++

This is based on

osa-dispatcher contains /etc/init.d/osad. If you have osa-dispatcher installed,
but not osad, running 'service osad start' does nothing. The init file should
probably be removed from osa-dispatcher

-- Additional comment from wregglej@redhat.com on 2005-08-24 11:45 EST --
Fixed in CVS

I removed /etc/init.d/osad from osa-dispatcher's file section in osad.spec.

Comment 1 Jan Pazdziora 2006-09-08 08:41:45 EDT
In https://bugzilla.redhat.com/bugzilla/show_bug.cgi?id=165057#c1, John says
"Fixed in CVS." but I was not able to find this bug number neither in CVS, nor
in SVN logs.

The bugzilla is here for 372 QA.
Comment 3 Matthew Davis 2006-11-09 16:35:39 EST
[root@rlx-1-16 ~]# ll /etc/rc.d/init.d/osad

ls: /etc/rc.d/init.d/osad: No such file or directory

[root@rlx-1-16 ~]# 

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.