Bug 206110 - Evolution plays notify sound when moving mail to different folder
Evolution plays notify sound when moving mail to different folder
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: evolution (Show other bugs)
All Linux
low Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Matthew Barnes
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2006-09-12 03:18 EDT by Ingo Schaefer
Modified: 2007-11-30 17:11 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2007-10-05 01:08:10 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

External Trackers
Tracker ID Priority Status Summary Last Updated
GNOME Desktop 311512 None None None Never

  None (edit)
Description Ingo Schaefer 2006-09-12 03:18:28 EDT
Description of problem:
When moving a mail from inbox to any other folder, the notify-sound is
triggered. This is very annoying.

Version-Release number of selected component (if applicable):

How reproducible:
always, if notification sound is enabled

Steps to Reproduce:
1. Enable notification sound (play sound file if new mail arrives)
2. Move mail from inbox to another folder

Actual results:
A notification sound is played.

Expected results:
Should only play notifications if receiving new mail via one of the enabled
accounts (so: POP3, IMAP, local mailbox)

Additional info:
I reported this bug for the fc4 version of evolution already, nobody cared :-(
Comment 1 Matthew Barnes 2006-10-25 12:53:10 EDT
Thanks for the bug report.

As of yesterday, Evolution 2.6 is no longer supported in Fedora Core 5.
Can you please try again with Evolution 2.8 in Fedora Core 6?
Comment 2 Ingo Schaefer 2006-10-26 05:13:10 EDT
The problem is there as well and as far as I can see, upstream developers are
targeting this in the next version.

But they have been targeting this in 2.5 as well.

Comment 3 Matthew Barnes 2007-10-05 01:08:10 EDT
Upstream bug indicates this has been fixed so I'm closing this as RAWHIDE.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.