Bug 2068 - Trying to start e-conf causes Segfault
Trying to start e-conf causes Segfault
Status: CLOSED WORKSFORME
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: aboot (Show other bugs)
6.0
alpha Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Michael Fulbright
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 1999-04-08 16:55 EDT by Richard D. Payne
Modified: 2008-05-01 11:37 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 1999-07-06 11:56:49 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Richard D. Payne 1999-04-08 16:55:55 EDT
When trying to start the enlightenment configuation tool
from within Gnome, the Enlightenment Message Dialog comes
up and states that Enlighten Caused Segment Violation
(Segfault).

After this, if I select the 'ignore' button, I get the
"EEEEKKK Enlightenment Dissapeared on Me" Message, at this
point I have to use the Panel to exit.

Happens as regular user and root.

Version should be 5.9.7 (Beta3) but that wasn't listed.
Comment 1 Michael K. Johnson 1999-04-09 23:35:59 EDT
In enlightenment-0.15.3-6 and enlightenment-conf-0.15-4 this does
not appear to be a problem.  If you encounter this problem with
these versions or later, please reopen this bug and give more
information like which X server you are using, what server depth,
and what new versions of enlightement and enlightenment-conf you
are running.  Thanks!
Comment 2 Richard D. Payne 1999-04-13 15:36:59 EDT
enlightenment-0.15.5-9
enlightenment-conf-0.15-4
XFree86-3DLabs-3.3.3.1-37
1024x768 at 32bpp
Comment 3 Michael Fulbright 1999-07-06 11:56:59 EDT
This works for me.  Perhaps it is related to the X server?

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.