Bug 2092 - kdehelp & kview doesn4t show gif images
Summary: kdehelp & kview doesn4t show gif images
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Alias: None
Product: Red Hat Raw Hide
Classification: Retired
Component: X11R6-contrib (Show other bugs)
(Show other bugs)
Version: 1.0
Hardware: i386 Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Preston Brown
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 1999-04-09 18:50 UTC by marc.dietrich
Modified: 2008-05-01 15:37 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 1999-04-09 18:54:52 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description marc.dietrich 1999-04-09 18:50:47 UTC
I4m using RawHide 1.3.3 with kde 1.1 installed. Either the
helpbrowser, kview nor kfm (in browse mode) show gif images
(jpegs work). I4ve look around in several RedHat and KDE
newsgroups and it seems, that there is a problem with the
libgif library. But there was no exact answer on this
question at all.

Marc Dietrich

P.S. Where is KDE in the component list?

Comment 1 Cristian Gafton 1999-04-09 18:51:59 UTC
assigned to pbrown

Comment 2 Preston Brown 1999-04-09 18:54:59 UTC
fixed in qt-1.44-5  and later.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.