Bug 209252 - vm-applet tooltip always displays: "Failed to load information about virtual domains"
vm-applet tooltip always displays: "Failed to load information about virtual ...
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: gnome-applet-vm (Show other bugs)
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Karel Zak
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2006-10-03 22:29 EDT by Dave Malcolm
Modified: 2008-03-03 09:40 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2008-03-03 09:40:20 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Dave Malcolm 2006-10-03 22:29:32 EDT
Description of problem:
I'm running vm-applet on Linux brick 2.6.18-1.2726.fc6xen #1 SMP Mon Oct 2
20:02:58 EDT 2006 i686 i686 i386 GNU/Linux

I have no guest domains.

Mouseover on the vm-applet always displays this tooltip:
"Failed to load information about virtual domains"

Version-Release number of selected component (if applicable):

How reproducible:

Expected results:
Should either display info on the dom0 and the empty list of guests, or say
something like "you have no guests".  Or is it an error grabbing the data?  I
don't know how to debug further (suggestions welcome!)
Comment 1 Dave Malcolm 2006-10-03 23:15:13 EDT
Doh!  I'm not running as root; works fine as root

Should the applet detect if you're not root and have a different error message
for this case?
Comment 2 Karel Zak 2008-03-03 09:40:20 EST
The applet has been completely rewritten, please check the latest version from
Fedora 9. Thanks.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.