Bug 211759 - Intel onboard sound detected but does not play sound
Intel onboard sound detected but does not play sound
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: sndconfig (Show other bugs)
i386 Linux
medium Severity high
: ---
: ---
Assigned To: Martin Stransky
David Lawrence
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2006-10-21 22:11 EDT by hector
Modified: 2007-11-30 17:11 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version: alsa-utils-1.0.11-4.rc2
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2006-10-23 07:28:08 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)
Contents of the scsound.log (6.67 KB, text/plain)
2006-10-21 22:11 EDT, hector
no flags Details

  None (edit)
Description hector 2006-10-21 22:11:03 EDT
Description of problem:

Version-Release number of selected component (if applicable):FC5

How reproducible:
Sound auto detects but does not play audio

Steps to Reproduce:
2.Run Sound card detection.
3.Sound card is detected as:

Intel 82801 (ICH6 Family)High Definition Audio Controller


Actual results:
Plays audio file with no sound

Expected results:
hear sound becasue the card seems to get detected.

Additional info:
Comment 1 hector 2006-10-21 22:11:03 EDT
Created attachment 139073 [details]
Contents of the scsound.log
Comment 2 hector 2006-10-21 23:05:34 EDT
Updating all packages resolved the issue.

Not sure howto close this out?

Thank you

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.