Bug 213549 - Anaconda stops during installation over FTP
Summary: Anaconda stops during installation over FTP
Keywords:
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 213756
Alias: None
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: anaconda
Version: 6
Hardware: i686
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Anaconda Maintenance Team
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2006-11-01 22:12 UTC by Piotr Wojciechowski
Modified: 2007-11-30 22:11 UTC (History)
1 user (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2007-02-22 21:18:54 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description Piotr Wojciechowski 2006-11-01 22:12:18 UTC
Description of problem:

While trying to install system using FTP as source anaconda just stops
installing on random package. It happens only while installing more than basic
set of packages, always at different package. FTP server was accessible on LAN.

Whats weird, you can kill anaconda graphics installer by pressing
CTRL+ALT+BACKSPACE, system then restarts same as in normal killing, also no
error is reported on any screen.

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:

Start installing FC6 using FTP as source

Steps to Reproduce:
1. Start instalation
2. Use FTP as source

 
Actual results:

Anaconda stops on random package

Expected results:

Installed system

Additional info:

Comment 1 Jeremy Katz 2006-11-06 15:24:59 UTC
How much RAM does your system have?

Comment 2 Piotr Wojciechowski 2006-11-06 17:04:41 UTC
256MB

Comment 3 Christophe GRENIER 2006-11-15 11:53:00 UTC
I have had the same problem.
On a system (Firewall under Redhat9) with 128MB, the upgrade has failed.
On the same system, I have start an installation (Text Internet, Developpement
Tools), the installation has stalled again while resolving packages
dependancies. After more than 36 hours, I have used Ctrl-Alt-Del.
Once upgraded to 256MB, the installation has stalled while installing a RPM
(libgcj maybe).
Finaly, the installation has worked with Text Internet package only.

Comment 4 Chris Lumens 2007-02-22 21:18:54 UTC

*** This bug has been marked as a duplicate of 213756 ***


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.