Bug 214144 - Firefox doesn't start on ppc64
Firefox doesn't start on ppc64
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: firefox (Show other bugs)
6
ppc64 Linux
medium Severity high
: ---
: ---
Assigned To: Christopher Aillon
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2006-11-06 02:56 EST by Zoltan Kota
Modified: 2007-11-30 17:11 EST (History)
2 users (show)

See Also:
Fixed In Version: 1.5.0.10
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2007-04-18 01:06:22 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)


External Trackers
Tracker ID Priority Status Summary Last Updated
Mozilla Foundation 361415 None None None Never

  None (edit)
Description Zoltan Kota 2006-11-06 02:56:37 EST
Description of problem:

After a normal graphical install of FC6 on an iMac G5 (ppc64) firefox does not
start in Gnome. Typing 'firefox' in terminal nothing happens, I get the prompt back:

[zkota@csimac ~]$ firefox
[zkota@csimac ~]$ 

Yum remove, yum install doesn't help.
 
[zkota@csimac ~]$ yum list firefox
Loading "fastestmirror" plugin
Loading "installonlyn" plugin
Setting up repositories
Loading mirror speeds from cached hostfile
Reading repository metadata in from local files
Installed Packages
firefox.ppc                              1.5.0.7-8.fc6          installed       
firefox.ppc64                            1.5.0.7-8.fc6          installed       
[zkota@csimac ~]$ 


Epiphany and galeon work fine.
Any idea?
Comment 1 Josh P. 2006-11-29 00:33:44 EST
I see this issue as well.

For submitter, workaround is to run the 32bit version directly.

/usr/lib/firefox-1.5.0.8/firefox
Comment 2 Nicholas Miell 2007-01-13 23:43:26 EST
Just to clarify what's going on -- the PPC64 XPCOM stubs aren't merged, so
Firefox can't possibly run on PPC64. The build still succeeds, yet produces a
completely non-functional binary.

See https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=361415

Comment 3 Matthias Clasen 2007-04-17 18:50:15 EDT
Chris, is this still an issue ? Didn't dwmw fix the xpcom stubs at some point ?
Comment 4 Christopher Aillon 2007-04-18 01:06:22 EDT
yeah

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.