Bug 214973 - 'collate' has no effect when printing
'collate' has no effect when printing
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: openoffice.org (Show other bugs)
All Linux
high Severity high
: ---
: ---
Assigned To: Caolan McNamara
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2006-11-10 07:42 EST by Tim Waugh
Modified: 2007-11-30 17:11 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version: 2.0.4-5.5.3
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2006-11-14 03:24:17 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Tim Waugh 2006-11-10 07:42:51 EST
Description of problem:

Version-Release number of selected component (if applicable):
When printing a document, the 'collate' checkbox has no effect.  All page 1s
come out first (and if duplexing, back-to-back) even when collate is on.

How reproducible:

Steps to Reproduce:
1.Start oowriter
2.Create two pages
3.Print two copies with 'collate' set
Actual results:
Both page 1s, then both page 2s, as if collate is off.

Expected results:
Page 1 and 2, then page 1 and 2 again.

Additional info:
(Comparing with FC5 OOo's sense of 'collate', which always seemed backwards to me.)
Comment 1 Tim Waugh 2006-11-10 07:44:16 EST
Version-Release number of selected component (if applicable):
Comment 2 Tim Waugh 2006-11-10 08:08:28 EST
I should mention, the 'actual results' detailed above occur with 'collate'
either on or off.  The checkbox has no effect.
Comment 3 Caolan McNamara 2006-11-10 08:21:19 EST
I see, some bastard takes "is the UI checked" flag instead of the "is the
collate setting enabled" flag

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.