Bug 215149 - double free or corruption glibc error
double free or corruption glibc error
Status: CLOSED WORKSFORME
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: amanda (Show other bugs)
6
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Lukas Vrabel
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2006-11-11 10:18 EST by Chris Rode
Modified: 2007-11-30 17:11 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2007-03-29 06:05:57 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Chris Rode 2006-11-11 10:18:12 EST
Description of problem:
When running amcheck, am receiving the following:
[(3) amanda@trancentral ~]$ /usr/sbin/amcheck mrduck
Amanda Tape Server Host Check
-----------------------------
Holding disk /etc/amanda/hold: 2588604 kB disk space available, using 1540028 kB

*** glibc detected *** /usr/sbin/amcheck: double free or corruption (fasttop): 
0x095de430 ***
======= Backtrace: =========
/lib/libc.so.6[0x1f7efd]
/lib/libc.so.6(cfree+0x90)[0x1fb550]
/usr/sbin/amcheck[0x43def3]
/usr/sbin/amcheck(main+0xc2d)[0x43fa0d]
/lib/libc.so.6(__libc_start_main+0xdc)[0x1a7f2c]
/usr/sbin/amcheck[0x43aaf1]
======= Memory map: ========

Amanda Backup Client Hosts Check
--------------------------------
Client check: 3 hosts checked in 0.298 seconds, 0 problems found

(brought to you by Amanda 2.5.0p2)



Version-Release number of selected component (if applicable):
amanda-server-2.5.0p2-4

How reproducible:
Always, at least on this particular box.
Comment 1 Lukas Vrabel 2007-03-28 05:27:18 EDT
can you post you configuration files? Can't reproduce the bug without them...
Comment 2 Chris Rode 2007-03-28 13:37:26 EDT
I believe this problem was actually corrected by a later release of amanda.  
After filing the bug, I grabbed amanda 2.5.1p2, packaged it up, built it, and 
installed.  After that, the problem went away, so this bug can probably be 
closed.  If you still need my config files, I can provide them.
Comment 3 Lukas Vrabel 2007-03-29 06:05:57 EDT
I'm glad the problem is solved. In that case, I don't need the config files.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.