Bug 215508 - Sound is not played and some animation skipped
Sound is not played and some animation skipped
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: firefox (Show other bugs)
All Linux
medium Severity high
: ---
: ---
Assigned To: Christopher Aillon
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2006-11-14 08:42 EST by The Source
Modified: 2007-11-30 17:11 EST (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2007-04-13 05:43:41 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description The Source 2006-11-14 08:42:57 EST
Description of problem:
Visit this link http://ho-ho-ho.info/
Christmas melody should play when you are on this page. Internet Explorer in
windows plays it properly, but firefox (both Fedora and windows) does not. I
first thought I didn't set it up right, but I haven't found such settings.
Further experiments show that konqueror has the same problem. In addition to
that firefox do not display snow animation on this page (displays static snow).

Version-Release number of selected component (if applicable):

How reproducible:

Steps to Reproduce:
1.Just visit this page http://ho-ho-ho.info/
Actual results:
No sound and no snow animation

Expected results:
Christmas melody should play and snow should fall

Additional info:
Comment 1 The Source 2006-11-14 08:43:50 EST
I have MPlayer plugin installed, so it is not plugin problem
Comment 2 Martin Stransky 2007-04-13 05:43:41 EDT
Please report it to upstream (https://bugzilla.mozilla.org/)

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.