Bug 2163 - installer does not recognize RedHat on harddisk
installer does not recognize RedHat on harddisk
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: installer (Show other bugs)
6.0
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Matt Wilson
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 1999-04-13 04:01 EDT by witten
Modified: 2008-05-01 11:37 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 1999-04-13 14:18:32 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description witten 1999-04-13 04:01:48 EDT
I downloaded the RedHat directory onto /dev/hda2 in
/ftp/pub/linux/starbuck/i386/RedHat. The boot.img's
installer does not recognize this directory when I type in
its path (/ftp/pub/linux/starbuck/i386) during the
installation sequence. If I move that directory, instead, to
simply /RedHat, the installer correctly recognizes the
directory when I type in the path (just "/").

This particular problem is with Starbuck 5.9.7. I did not
have this problem at all with 5.9.0.

One of my friends has confirmed this error on his own
machine, which has rather different hardware than mine.
Comment 1 Preston Brown 1999-04-13 11:55:59 EDT
hard drive install issues?
Comment 2 Matt Wilson 1999-04-13 14:18:59 EDT
Fixed in 5.9.8

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.