Bug 217284 - OOoimpress messes up custom animations on ppt import
OOoimpress messes up custom animations on ppt import
Status: CLOSED UPSTREAM
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: openoffice.org (Show other bugs)
rawhide
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Caolan McNamara
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2006-11-26 09:07 EST by Paul F. Johnson
Modified: 2007-11-30 17:11 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2006-11-27 05:55:10 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)


External Trackers
Tracker ID Priority Status Summary Last Updated
OpenOffice.org 72020 None None None Never

  None (edit)
Description Paul F. Johnson 2006-11-26 09:07:22 EST
Description of problem:
I have a presentation created on ppt which I needed to slightly amend on the
Linux box. When I ran the presentation, the fade ins and fade outs failed
miserably - they either ran or just did nothing

Version-Release number of selected component (if applicable):
2.1.0-4.1

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. Load the file from http://nodoid.homelinux.org/csharp/layer2.ppt
2. Run the slideshow
3.
  
Actual results:
The timings and animations are seriously messed up

Expected results:
Should run as smooth if not smoother than what the Borg produces

Additional info:
PPT created on Office 2003
Comment 1 Paul F. Johnson 2006-11-26 10:07:57 EST
URL should be

http://nodoid.homelinux.org/csharp/layers2.ppt
Comment 2 Caolan McNamara 2006-11-27 05:55:10 EST
you get a different, and maybe better, effect if you disable
tools->options->openoffice.org->view->use hardware acceleration

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.