Bug 22185 - Red Hat 7.0 installation program does not recognize Win2K partition
Red Hat 7.0 installation program does not recognize Win2K partition
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: lilo (Show other bugs)
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Michael K. Johnson
Brock Organ
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2000-12-12 17:46 EST by Need Real Name
Modified: 2007-04-18 12:30 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2001-08-14 12:57:17 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Need Real Name 2000-12-12 17:46:53 EST
The Red Hat 6.0 installation program recognizes the Win 2000 (NTFS) 
partition and allow user to assign a lable for the lilo program.  However, 
the Red Hat 7.0 installation program DOES not recognize the Win 2000 
(NTFS) partition, hence does not give the user the ability to setup lilo 
during installation.  I had to modify the lilo.conf file and rerun lilo.
Comment 1 Need Real Name 2001-01-02 15:59:02 EST
I have same problem, except that I tried to force lilo to boot Win 2k, and now 
all I get is 'LI' at boot.
Comment 2 Willie D. Leiva 2001-08-14 12:57:13 EDT
I had this same problem. I recompiled the kernel, giving suport to the NTFS
file system. After installing the new kernel, LILO gave the options of
Windows 2000 and Linux.
Comment 3 Jeremy Katz 2002-06-04 02:46:15 EDT
Later releases of Red Hat Linux allow you to boot these and set up booting them
from the installer

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.