Bug 2219 - x11amp dies
x11amp dies
Status: CLOSED WORKSFORME
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: x11amp (Show other bugs)
6.0
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Jay Turner
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 1999-04-16 14:29 EDT by Matthew Galgoci
Modified: 2015-01-07 18:36 EST (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 1999-05-07 14:55:41 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Matthew Galgoci 1999-04-16 14:29:37 EDT
x11amp in 5.9.9 pre noon seems to die in three unique ways:

1) it looks for esd by default. If it cannot find esd, it
simply core dumps. It should fall back to OSS style input
if it cannot connect to esd, and exit with a usefull error
message if it cannot open any audio devices.

2) sometimes, x11amp will just segfault for no good reason.
I haven't had time to recompile it with debugging to find
out why. It won't core dump though.

3) other times, x11amp will disapper from the screen, but
will remain on gnome-pager and in the process table. killing
it makes x11amp exit cleanly. ?!
Comment 1 David Lawrence 1999-05-07 14:55:59 EDT
I was unable to replicate this problem with x11amp that is being
shipped with 6.0 final.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.