Bug 2221 - stupid install scsi adapter detection problems with ncr815c
stupid install scsi adapter detection problems with ncr815c
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: installer (Show other bugs)
6.0
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: David Lawrence
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 1999-04-16 14:44 EDT by Matthew Galgoci
Modified: 2008-05-01 11:37 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 1999-04-17 17:05:49 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Matthew Galgoci 1999-04-16 14:44:56 EDT
The installer asks user to specify an existing scsi
host adapter, but when the card is specified, the installed
bitches that it cannot find the specified device anywhere on
the system. When I tell the installer to go back, it says
the is has found the following scsi device, and then lists
the same scsi card that I originally specified.

My scsi ha is a NCR815c. Hmmm. I seem to remember a similar
problem with this card from 5.2  :)

If this card is needed for testing in the lab, I can bring
it into work.
Comment 1 Matt Wilson 1999-04-17 17:05:59 EDT
There are no scsi devices attached.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.