Bug 222962 - [ja_JP] Japanese does not show correctly
[ja_JP] Japanese does not show correctly
Product: Red Hat Enterprise Linux 4
Classification: Red Hat
Component: squirrelmail (Show other bugs)
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Michal Hlavinka
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2007-01-16 22:56 EST by Noriko Mizumoto
Modified: 2010-03-05 08:58 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2010-03-05 08:58:18 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)
default display in euc-jp (180.32 KB, image/png)
2007-01-16 22:59 EST, Noriko Mizumoto
no flags Details
changed to utf-8 display (141.22 KB, image/png)
2007-01-16 23:02 EST, Noriko Mizumoto
no flags Details

  None (edit)
Description Noriko Mizumoto 2007-01-16 22:56:30 EST
Description of problem:

The body message does not show Japanese correctly.

Version-Release number of selected component (if applicable):

How reproducible:

When opening the mail written in Japanese.

Steps to Reproduce:
1. Write a mail using Thunderbird with UTF-8.
2. Open it with Squirrelmail.
3. The body message does not show Japanese correctly.
4. Change the font to UTF-8 (default euc-jp)
5. Still it does not show Japanese correctly.
Actual results:

The boddy message does not show Japanese correctly.

Expected results:

The body message should show Japanese correctly when opening the mail.

Additional info:

The subject shows fine with no problem.
Comment 1 Noriko Mizumoto 2007-01-16 22:59:28 EST
Created attachment 145771 [details]
default display in euc-jp

This is the screen when opening the mail.
Comment 2 Noriko Mizumoto 2007-01-16 23:02:42 EST
Created attachment 145772 [details]
changed to utf-8 display

This is the screen after the font was changed to utf-8 from View.
It shows worse...
Comment 3 Tomas 2007-01-27 06:43:17 EST
Could you enable message_details plugin, download rfc822 message source and
attach it to your bug report.

I am not familiar with RedHat bug reporting rules. Could you provide more
information about your setup? I don't see information about used SquirrelMail
and PHP versions.
Comment 4 Michal Hlavinka 2010-03-05 08:58:18 EST
I'm sorry for not addressing the issue in RHEL-4. As squirrelmail
is not scheduled for update in RHEL-4.9, I'm closing that bugzilla WONTFIX. If
you are still experiencing the issue with RHEL-5, feel free to reopen it
against RHEL-5.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.