Bug 223785 - Storage ' Display Devices by' option does not work
Storage ' Display Devices by' option does not work
Product: Red Hat Enterprise Linux 5
Classification: Red Hat
Component: conga (Show other bugs)
All Linux
low Severity low
: ---
: ---
Assigned To: Ryan McCabe
Corey Marthaler
: FutureFeature, Reopened
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2007-01-22 09:16 EST by Len DiMaggio
Modified: 2009-04-16 18:58 EDT (History)
5 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Enhancement
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2009-01-20 16:56:27 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Len DiMaggio 2007-01-22 09:16:34 EST
Description of problem:
Storage ' Display Devices by' option does not work

Version-Release number of selected component (if applicable):

How reproducible:

Steps to Reproduce:
1. On the storage panel, the 'Display Options by' option can be selected, but
setting it has now impact.

Actual results:
Nothing happens.

Expected results:
The display should toggle between SCSI ID and device path.

Additional info:
Comment 1 RHEL Product and Program Management 2007-03-21 18:39:28 EDT
This request was evaluated by Red Hat Product Management for inclusion in a Red
Hat Enterprise Linux maintenance release.  Product Management has requested
further review of this request by Red Hat Engineering, for potential
inclusion in a Red Hat Enterprise Linux Update release for currently deployed
products.  This request is not yet committed for inclusion in an Update
Comment 2 Kiersten (Kerri) Anderson 2007-04-23 13:03:47 EDT
Fixing Product Name.  Cluster Suite was merged into Enterprise Linux for version
Comment 3 Kiersten (Kerri) Anderson 2007-10-31 11:38:18 EDT
Devel NAK for 5.2 - ended up below the line of available resources.
Comment 4 Rob Kenna 2008-05-20 17:45:46 EDT
We should either implement this or remove the optional setting.
Comment 7 Brian Brock 2008-12-17 11:35:42 EST
verified, I'm not seeing the option because it's been removed.
Comment 9 errata-xmlrpc 2009-01-20 16:56:27 EST
An advisory has been issued which should help the problem
described in this bug report. This report is therefore being
closed with a resolution of ERRATA. For more information
on therefore solution and/or where to find the updated files,
please follow the link below. You may reopen this bug report
if the solution does not work for you.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.