Bug 223857 - Sound Card not being properly detected.
Sound Card not being properly detected.
Status: CLOSED UPSTREAM
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: system-config-soundcard (Show other bugs)
6
i586 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Martin Stransky
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2007-01-22 14:43 EST by Mike Hracs
Modified: 2007-11-30 17:11 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2007-01-23 08:17:38 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
scsconfig.log (71.06 KB, application/octet-stream)
2007-01-22 14:43 EST, Mike Hracs
no flags Details
scsrun (244 bytes, application/octet-stream)
2007-01-22 14:43 EST, Mike Hracs
no flags Details

  None (edit)
Description Mike Hracs 2007-01-22 14:43:02 EST
Description of problem:
The sound card is not being auto detected using the system-config-soundcard. 

Model: 82801G (ICH7) family High Definition Audio Controller
Module: snd-hda-intel

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible: 100%


Steps to Reproduce:
1.Run system-config-soundcard
2.Click play in the sound test
3.Window pop-up to send error messages to bugzilla
  
Actual results:


Expected results:


Additional info:
Comment 1 Mike Hracs 2007-01-22 14:43:02 EST
Created attachment 146213 [details]
scsconfig.log
Comment 2 Mike Hracs 2007-01-22 14:43:51 EST
Created attachment 146214 [details]
scsrun
Comment 3 Martin Stransky 2007-01-23 08:17:38 EST
Please check the latest drivers, how-to is here:

http://people.redhat.com/stransky/alsa/

If it doesn't help please report it to upstream (www.alsa-project.org)

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.