Bug 224304 - Default testplan always have a 'tab' in it in hardware certification
Default testplan always have a 'tab' in it in hardware certification
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Red Hat Hardware Certification Program
Classification: Red Hat
Component: Hardware Catalog (Show other bugs)
5
All Linux
low Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: XINSUN
Yu Shao
:
Depends On:
Blocks: 238481
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2007-01-25 00:36 EST by heyinglong
Modified: 2008-08-04 13:56 EDT (History)
4 users (show)

See Also:
Fixed In Version: 3.2rh-20080801.1
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2008-08-04 13:56:00 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
Patch Fix: (687 bytes, patch)
2008-07-08 06:07 EDT, XINSUN
no flags Details | Diff

  None (edit)
Description heyinglong 2007-01-25 00:36:52 EST
Description of problem:
Default testplan always have a 'tab' in it in hardware certification, when
access  the testplan matrix. 


Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:


Steps to Reproduce:
1. access the hardware.redhat.com
2. can see the tab in testplan area
3.
  
Actual results:


Expected results:


Additional info:
Comment 1 XINSUN 2008-07-08 06:07:25 EDT
Created attachment 311251 [details]
Patch Fix:

* Default Tab issue.
Have tested well, pls review.

Best Regards!
Nicho
Comment 2 Rob Landry 2008-07-17 16:10:54 EDT
looks good to me, if it tests well please check in.
Comment 3 eric_liu 2008-08-01 06:37:44 EDT
tested and run good

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.