Bug 227591 - Doesn't seem to use data off hwdata
Summary: Doesn't seem to use data off hwdata
Status: CLOSED RAWHIDE
Alias: None
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: system-config-display   
(Show other bugs)
Version: rawhide
Hardware: All
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Adam Jackson
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2007-02-06 23:00 UTC by Bastien Nocera
Modified: 2007-11-30 22:11 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2007-02-27 18:35:35 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description Bastien Nocera 2007-02-06 23:00:19 UTC
hwdata-0.191-1
system-config-display-1.0.45-1

$ grep intel /usr/share/hwdata/videodrivers
intel   Experimental modesetting driver for Intel integrated graphics chipsets

But with "intel" in my xorg.conf, system-config-display says:
"Vendor-supplied drivers for intel cards"
in the "Video Card" dialogue instead of what is written above.

Comment 1 Adam Jackson 2007-02-27 18:35:35 UTC
Yep, my fault, the 'intel' line wasn't in a conformant format (has to be
tab-delimited between the driver name and the description).

Fixed in hwdata 0.198, thanks!


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.