Bug 229049 - mono-debugger: $RPM_OPT_FLAGS not used
mono-debugger: $RPM_OPT_FLAGS not used
Status: CLOSED RAWHIDE
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: mono-debugger (Show other bugs)
rawhide
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Paul F. Johnson
Fedora Extras Quality Assurance
: Patch
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2007-02-16 13:20 EST by Ville Skyttä
Modified: 2007-11-30 17:11 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2007-02-16 14:21:52 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
Use $RPM_OPT_FLAGS (898 bytes, patch)
2007-02-16 13:20 EST, Ville Skyttä
no flags Details | Diff

  None (edit)
Description Ville Skyttä 2007-02-16 13:20:59 EST
http://www.redhat.com/archives/fedora-maintainers/2007-January/msg00339.html

mono-debugger is built without $RPM_OPT_FLAGS due to buggy upstream
configure.in.  Fix attached, should be acceptable upstream as is.

Additionally, adding --disable-dependency-tracking to %configure could make
problems like this easier to catch due to cleaner build output, and could result
in some build speedups.
Comment 1 Ville Skyttä 2007-02-16 13:20:59 EST
Created attachment 148220 [details]
Use $RPM_OPT_FLAGS

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.