Bug 2306 - rpm goes zombie on Package Manager uninstall
rpm goes zombie on Package Manager uninstall
Status: CLOSED WORKSFORME
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: glint (Show other bugs)
5.2
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Jeff Johnson
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 1999-04-21 03:10 EDT by thomas.sluyter
Modified: 2008-05-01 11:37 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 1999-05-14 15:50:13 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description thomas.sluyter 1999-04-21 03:10:32 EDT
This problem occured while running Package Manager on RH5.2
on an Alpha. I have also found this to happen on RH5.0 on
Intel. Anyway, here's the deal:

Whenever I try to use the 'uninstall' button in RH's
package manager (X control panel) it in fact does start a
copy of rpm, but it goes zombie on me in about a second.

Similar problems have occured while using the 'install'
button.
Comment 1 thomas.sluyter 1999-04-21 03:13:59 EDT
(I was using rpm ver 2.5.5 when these problems arose)
Comment 2 Jeff Johnson 1999-05-14 15:50:59 EDT
This is not an rpm bug. Make sure you have the latest errata update
for glint installed. Please reopen this bug if your problems persist.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.