Bug 230855 - No more sound in FC7 test 2. "dev/dsp does not exist".
No more sound in FC7 test 2. "dev/dsp does not exist".
Status: CLOSED UPSTREAM
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: alsa-lib (Show other bugs)
rawhide
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Martin Stransky
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2007-03-03 14:50 EST by Pierre Lacaze
Modified: 2007-11-30 17:11 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2007-03-08 04:48:08 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
scsconfig.log + scsrun.log (41.18 KB, text/plain)
2007-03-03 14:50 EST, Pierre Lacaze
no flags Details

  None (edit)
Description Pierre Lacaze 2007-03-03 14:50:41 EST
Description of problem:
I had some sound in FC6. No more in FC7 test 2. 

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
I had a FC6, downloaded FC7. I chose "upgrade" when installing FC7 test 2. Then
I logged under a KDE session. I had a message "/dev/dsp does not exist". The
file really does not exist. 
I ran system-config-soundcard, which made an error and told me to watch the
files I attach. 

Additional info:
scslog files.
Comment 1 Pierre Lacaze 2007-03-03 14:50:41 EST
Created attachment 149189 [details]
scsconfig.log + scsrun.log
Comment 2 Martin Stransky 2007-03-08 04:48:08 EST
hda-intel: no codecs initialized
ACPI: PCI interrupt for device 0000:00:14.2 disabled

looks like a problem in drivers, your soundcard was not initialized. Please
report it to ALSA project (www.alsa-project.org) and attach the logs there.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.