Bug 230867 - [a11y] crash on opening Word document
[a11y] crash on opening Word document
Status: CLOSED WORKSFORME
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: openoffice.org (Show other bugs)
rawhide
x86_64 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Caolan McNamara
http://hircus.org/fedora/word-bug/CDF...
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2007-03-03 19:25 EST by Michel Alexandre Salim
Modified: 2007-11-30 17:11 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2007-03-05 18:22:48 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
Crash log on CDF-Flyer.doc (7.70 KB, text/plain)
2007-03-03 19:25 EST, Michel Alexandre Salim
no flags Details

  None (edit)
Description Michel Alexandre Salim 2007-03-03 19:25:06 EST
Description of problem:
The word document available at the URL above opens fine with Ubuntu's OpenOffice
2.1, but not with Rawhide's OpenOffice 2.2, nor Abiword 2.4.6

Version-Release number of selected component (if applicable):
openoffice.org-writer-2.2.0-9.1

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. Load document
  
Actual results:
Window title is set to filename, and the file is loaded -- a progress bar is
displayed at the bottom of the window and progresses until completion. The rest
of the window remains blank for a few seconds and then OO.o crashes

Expected results:
Document should open

Additional info:
I've scanned the document and it contains no virus (per latest Clamscan)
Comment 1 Michel Alexandre Salim 2007-03-03 19:25:06 EST
Created attachment 149195 [details]
Crash log on CDF-Flyer.doc
Comment 2 Caolan McNamara 2007-03-04 08:06:02 EST
I see that you have accessibility enabled, you *might* find that the problem
will "go away" if you disable accessibility from the gnome menus and logout and
login
Comment 3 Caolan McNamara 2007-03-04 08:56:19 EST
Interesting, I saw this in 2.2.0-9.1 as well, but when I upgraded to 2.2.0-9.2
to investigate further it refused to crash. Do you see this behaviour as well ?
Comment 4 Michel Alexandre Salim 2007-03-05 18:22:48 EST
Very interesting - yes, it does not crash anymore. I'll close the bug as
WORKSFORME for now, and reopen if the problem resurfaces. Thanks!

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.