Bug 230921 - Soundcard detected but no sound available
Soundcard detected but no sound available
Status: CLOSED CANTFIX
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: alsa-lib (Show other bugs)
rawhide
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Martin Stransky
: Reopened
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2007-03-04 14:06 EST by ldxmlf
Modified: 2007-11-30 17:11 EST (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2007-09-10 05:36:35 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
scsconfig.log file generated by 'Soundcard Detection' (50.17 KB, text/plain)
2007-03-04 14:07 EST, ldxmlf
no flags Details
scsrun.log file generated by 'Soundcard Detection' (322 bytes, text/plain)
2007-03-04 14:08 EST, ldxmlf
no flags Details

  None (edit)
Description ldxmlf 2007-03-04 14:06:08 EST
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.8.0.10) Gecko/20070226 Fedora/1.5.0.10-1.fc6 Firefox/1.5.0.10 pango-text

Description of problem:
I've tested FC7 test2 with the LiveCD.

My sound card has been detected but no sound.

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always


Steps to Reproduce:
1. Run 'Soundcard Detection'
2. Play the test

Actual Results:
No sound!

Expected Results:


Additional info:
I've saved the following files:
  * scsconfig.log
  * scsrun.log
Comment 1 ldxmlf 2007-03-04 14:07:30 EST
Created attachment 149215 [details]
scsconfig.log file generated by 'Soundcard Detection'
Comment 2 ldxmlf 2007-03-04 14:08:18 EST
Created attachment 149216 [details]
scsrun.log file generated by 'Soundcard Detection'
Comment 3 Martin Stransky 2007-03-22 05:33:55 EDT
Log looks sane and I don't see any problem. Please report it to ALSA project
(www.alsa-project.org), they're authors of linux sound system. And attach the
log file there.
Comment 4 ldxmlf 2007-03-26 16:11:32 EDT
I don't think that the problem comes from alsa because my soundcard runs fine
with Knoppix 5.1.1. This distro uses alsa 1.0.13 and FC7 test2 uses alsa 1.0.14,
a newer version!
Any idea?
Comment 5 Matthew Miller 2007-04-10 12:34:39 EDT
Fedora 7 test bugs should be filed against "devel", not against test1/2/3. This
isn't obvious, I know. Moving this report so it isn't lost.

This is a bulk message -- I apologize if this was actually meant to be targeted
against a different release. If so, please fix or let me know. Thanks.
Comment 6 Martin Stransky 2007-05-16 09:12:35 EDT
No idea where the problem is. Please check the final release of F7, it could a
regression in the new (1.0.14) drivers.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.