Bug 2310 - PCMCIA network card doesn't work with the new boot images.
PCMCIA network card doesn't work with the new boot images.
Status: CLOSED NOTABUG
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: basesystem (Show other bugs)
6.0
i386 Linux
high Severity high
: ---
: ---
Assigned To: David Lawrence
ftp://ftp.redhat.com/starbuck/i386/im...
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 1999-04-21 07:36 EDT by ole
Modified: 2008-05-01 11:37 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 1999-05-14 15:33:51 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description ole 1999-04-21 07:36:22 EDT
I'm able to install Starbuck on my laptop with
a 3COM 589D PCMCIA card, from old FTP mirrors,
still holding Starbuck bootdisks (bootnet.img
and pcmcia.img) that pre-dates April 06, 1999,
so this bug was probably invented in new images.

Problem:

When I use "updated" bootnet.img and pcmcia.img from
ftp.redhat.com/starbuck/i386/
I get a console error message, and then the system halts,
when the second init is done.

Console Message:

---------------------------------

/usr/bin/runinstall2: cannot create /modules/modules.cgz:
read-only filesystem
install exited abnormally.
Comment 1 David Lawrence 1999-05-14 15:33:59 EDT
Please reattempt this with the news boot images released for 6.0 and
reopen this bug if it still occurs.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.