Bug 233232 - rpm manpage refers to rpm-build package by the wrong name
rpm manpage refers to rpm-build package by the wrong name
Status: CLOSED WONTFIX
Product: Red Hat Enterprise Linux 4
Classification: Red Hat
Component: rpm (Show other bugs)
4.4
All Linux
medium Severity low
: ---
: ---
Assigned To: Panu Matilainen
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2007-03-20 22:53 EDT by Ben Stringer
Modified: 2007-11-16 20:14 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2007-10-11 07:20:11 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Ben Stringer 2007-03-20 22:53:01 EDT
Description of problem:

In the rpm manpage, under "Executing rpmbuild", the text reads "Install the 
rpmbuild package". The package is called "rpm-build". Please add the hyphen to 
the package name in the text.

Version-Release number of selected component (if applicable):

rpm-4.3.3-18_nonptl
Comment 1 Jeff Johnson 2007-03-21 00:41:36 EDT
The executable, not the package, is what "rpmbuild" refers to.
Comment 2 Panu Matilainen 2007-10-11 07:20:11 EDT
The upstream manpage has been clarified wrt this now, but not important enough
to warrant a fix for RHEL 4.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.