Bug 23368 - BIND 8 Doesn't work like it used to
Summary: BIND 8 Doesn't work like it used to
Status: CLOSED NOTABUG
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: bind   
(Show other bugs)
Version: 7.0
Hardware: i386 Linux
high
high
Target Milestone: ---
Assignee: Bernhard Rosenkraenzer
QA Contact: David Lawrence
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2001-01-05 02:00 UTC by David Findlay
Modified: 2005-10-31 22:00 UTC (History)
1 user (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2001-01-05 14:25:43 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description David Findlay 2001-01-05 02:00:20 UTC
In earlier releases, such as Redhat 6, when you loaded, set your other 
machines to use the newly loaded machine as DNS server, then typed the URL 
of the new machine, it would recognize it immediately. The BIND package in 
Redhat 7 doesn' seem to work. It won't even recognise it's own hostname.

Is there a fix for this. Please email me at nedz@bigpond.com

David

Comment 1 Bernhard Rosenkraenzer 2001-01-06 13:57:46 UTC
This is because bind is now turned off by default for security reasons.

chkconfig --level 35 named on



Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.