Bug 233709 - problem starting XSERVER
problem starting XSERVER
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: kernel (Show other bugs)
i686 Linux
medium Severity urgent
: ---
: ---
Assigned To: Kernel Maintainer List
Brian Brock
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2007-03-23 17:44 EDT by Landon Kelsey
Modified: 2007-11-30 17:12 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2007-03-26 01:16:33 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Landon Kelsey 2007-03-23 17:44:58 EDT
Description of problem: problem starting XSERVER

Version-Release number of selected component (if applicable):

2.6.20-1.2925.fc6 works OK
just arrived 3/23/2007 via yum update

How reproducible:

Steps to Reproduce:
1.yum update
Actual results: error starting xserver...in the vast fast moving error message
there was a reference to nvidia

Expected results: XWINDOWS to start

Additional info:
Comment 1 Chuck Ebbert 2007-03-23 17:55:26 EDT
if you are using the nvidia drivers you need to update those as well.
Comment 2 Landon Kelsey 2007-03-23 18:45:17 EDT
I thought this was what "yum update" was all about!

Comment 3 Chuck Ebbert 2007-03-23 18:50:41 EDT
"yum update" only works if all the repos are synced and the latest versions
of everything have been mirrored out.

e.g. livna does not show a new driver for nvidia yet.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.