Bug 233732 - Crash when trying to spell check(?), symbol lookup error
Crash when trying to spell check(?), symbol lookup error
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 233361
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: openoffice.org (Show other bugs)
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Caolan McNamara
Depends On:
Blocks: FC7Blocker
  Show dependency treegraph
Reported: 2007-03-24 06:09 EDT by Håvard Wigtil
Modified: 2007-11-30 17:12 EST (History)
3 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2007-03-25 12:32:02 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Håvard Wigtil 2007-03-24 06:09:47 EDT
Description of problem:
Writer crashes after typing the first few letters in a new document.
The error message on the console is 
/usr/lib/openoffice.org/program/swriter.bin: symbol lookup error:
/usr/lib/openoffice.org/program/libspell680li.so: undefined symbol:
Hunspell is installed.

Version-Release number of selected component (if applicable):

How reproducible:

Steps to Reproduce:
1. Start writer
2. Start to type
Comment 1 Jef Spaleta 2007-03-24 16:35:12 EDT
I'm getting this error consistently when opening any pre-existing document with

Comment 2 Caolan McNamara 2007-03-25 12:32:02 EDT

*** This bug has been marked as a duplicate of 233361 ***

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.