Bug 234647 - innacurate message if no systems exist
innacurate message if no systems exist
Status: CLOSED NOTABUG
Product: Red Hat Satellite 5
Classification: Red Hat
Component: WebUI (Show other bugs)
500
All Linux
low Severity low
: ---
: ---
Assigned To: Miroslav Suchý
Red Hat Satellite QA List
https://rhn.redhat.com/
:
Depends On:
Blocks: 462714
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2007-03-30 15:18 EDT by Wes
Modified: 2011-09-16 10:41 EDT (History)
3 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2011-09-16 10:41:00 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Wes 2007-03-30 15:18:49 EDT
Description of problem:
on the landing page in the inactive systems box it says (even if no systems are
active or exist):

All of your systems are actively checking into RHN at this time. You can view a
list of all of your systems at Systems > All.

... this is not exactly accurate, i have no systems, how can they be activly
checking into RHN? 


How reproducible:
Login to an account with no systems attached tot he account
Comment 2 Miroslav Suchý 2011-09-16 10:41:00 EDT
I see this as NOTABUG. Empty set is also set. So if everything is true for some set, even if it is empty set.... :)

Well and without that text it looks soo empty. All that apply not even for inactive system box, but also errata, schedled actions, recently registred system.

So I would rather leave it there.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.