Bug 236108 - [RHEL4] unresolved symbols in libdevhelp-1.so
Summary: [RHEL4] unresolved symbols in libdevhelp-1.so
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 238059
Alias: None
Product: Red Hat Enterprise Linux 4
Classification: Red Hat
Component: devhelp   
(Show other bugs)
Version: 4.4
Hardware: x86_64
OS: Linux
low
medium
Target Milestone: ---
: ---
Assignee: Matthew Barnes
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2007-04-11 22:46 UTC by clee
Modified: 2008-02-03 16:38 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2008-02-03 16:38:37 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description clee 2007-04-11 22:46:15 UTC
Description of problem:
There are unresolved symbols in the libraries shipped in this RPM.

Version-Release number of selected component (if applicable):
devhelp-devel-0.10-0.2.el4

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. ldd -u /usr/lib64/libdevhelp-1.so
2. Look at undefined symbols
3. Weep
  
Actual results:
Confusion

Expected results:
There should be no unresolved symbols in any binary or library shipped with the OS.

Comment 1 Matthew Barnes 2008-02-03 16:38:37 UTC

*** This bug has been marked as a duplicate of 238059 ***


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.