Bug 236655 - openoffice.org fails to start
Summary: openoffice.org fails to start
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 236671
Alias: None
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: openoffice.org (Show other bugs)
(Show other bugs)
Version: rawhide
Hardware: i386 Linux
medium
high
Target Milestone: ---
Assignee: Caolan McNamara
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2007-04-16 23:25 UTC by Zuirdj
Modified: 2007-11-30 22:12 UTC (History)
1 user (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2007-04-17 07:00:32 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description Zuirdj 2007-04-16 23:25:54 UTC
Description of problem:

I can't start openorffice.org from menu. Trying in terminal it shows:

[zuirdj@pinina ~]$ ooffice
terminate called after throwing an instance of 'std::bad_alloc'
  what():  St9bad_alloc
/usr/lib/openoffice.org/program/soffice: line 222: 19154 Abortado              
 "$sd_prog/$sd_binary" "$@"

Same with oowriter, oocalc, etc.



Version-Release number of selected component (if applicable):

2.2.0-14.5 

How reproducible:


Steps to Reproduce:
1.
2.
3.
  
Actual results:


Expected results:


Additional info:

Comment 1 Caolan McNamara 2007-04-17 07:00:32 UTC

*** This bug has been marked as a duplicate of 236671 ***


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.