Bug 2381 - Redhat install via HTTP does not work
Summary: Redhat install via HTTP does not work
Keywords:
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: installer
Version: 6.0
Hardware: All
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Matt Wilson
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 1999-04-27 11:44 UTC by graham
Modified: 2008-05-01 15:37 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2000-02-10 19:07:06 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description graham 1999-04-27 11:44:20 UTC
Try to install Redhat v6.0 via HTTP is currently not
functional at all.

After entering the website name and directory, the message
"bad server response" is returned.

The console window does not indicate the existance of any
kind of error, no debugging could be performed.

The website with the Linux tree on it is a virtual host -
does the Redhat installer / RPM support virtual hosts
properly?

Comment 1 Matt Wilson 1999-04-27 15:17:59 UTC
I would have to know more about your server setup.  Where are you
trying to install from?


------- Email Received From  Graham Leggett <minfrin@sharp.fm> 04/27/99 11:26 -------

Comment 2 Jay Turner 2000-02-10 19:07:59 UTC
Did you still have this problem with the 6.1 release??  Please reopen this bug
if you are still seeing problems of this type.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.