Bug 238129 - KDE Live CD - F7 T4 Unable to find root filesystem
Summary: KDE Live CD - F7 T4 Unable to find root filesystem
Status: CLOSED INSUFFICIENT_DATA
Alias: None
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: LiveCD   
(Show other bugs)
Version: rawhide
Hardware: i686
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: David Zeuthen
QA Contact: David Lawrence
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2007-04-27 12:30 UTC by Bryan
Modified: 2013-03-06 03:50 UTC (History)
4 users (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2007-09-13 15:17:26 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
dmesg lspci and lsmod info (26.00 KB, text/plain)
2007-04-27 21:43 UTC, Bryan
no flags Details

Description Bryan 2007-04-27 12:30:21 UTC
Description of problem:
After selecting boot from IMG, Install stops with a message that it cannot find
the root filesystem. Brings up another message - please create a symlink for
/dev/root and exit to continue. At the prompt, after trying to create the
symlink, it says filesystem already created, trying to exit does nothing.

Version-Release number of selected component (if applicable):
F7 T4


Additional info:
AMD Sempron 3100
NForce3 motherboard
Gforce 6200
CD/DVD rw drive
Liteon DVDRW

As a side note the - DVD ISO installed fine.

Comment 1 Jeremy Katz 2007-04-27 20:12:14 UTC
From the installed system, can you provide the output of dmesg, lspci and lsmod?

Comment 2 Bryan 2007-04-27 21:43:36 UTC
Created attachment 153665 [details]
dmesg lspci and lsmod info

Comment 3 Joseph Shraibman 2007-05-08 23:57:11 UTC
I got this when booting from an iso inside a xen full virtual guest on an fc6
machine, but booting from the dvd worked fine on the same machine.

Comment 4 Jeremy Katz 2007-05-14 15:57:04 UTC
Does this happen every time?  Can you look from the shell you get dropped into
to see if:
1) Does /sys/block/sr0 exist?
2) Is sr_mod loaded?


Comment 5 Jeremy Katz 2007-09-13 15:17:26 UTC
Closing due to inactivity; please reopen if you have more information to add to
this report


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.