Bug 239188 - Can not copy CDs and DVDs.
Can not copy CDs and DVDs.
Status: CLOSED WORKSFORME
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: nautilus-cd-burner (Show other bugs)
rawhide
All Linux
medium Severity high
: ---
: ---
Assigned To: Alexander Larsson
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2007-05-05 15:53 EDT by Debarshi Ray
Modified: 2007-11-30 17:12 EST (History)
2 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2007-07-27 23:43:41 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Debarshi Ray 2007-05-05 15:53:27 EDT
Description of problem:

Right-clicking the icon of a mounted CD or DVD, and selecting the "Copy Disc..."
option does not start the copying process and instead leads to an error.


Version-Release number of selected component (if applicable):

nautilus-cd-burner-2.18.0-2.fc7


How reproducible:

Everytime.


Steps to Reproduce:

1. Insert a CD or DVD into the optical drive, and wait for it to be mounted.
2. Right-click the icon of the disc and select the 'Copy Disc...' option.
3. The 'Copy Disc' dialog box appears.
4. Select the 'Write' button.
  

Actual results:

The CD or DVD copying process does not start and the following error message is
displayed:

Could not run sub process: Failed to execute child process "readcd" (No such
file or directory).


Expected results:

The disc should have been copied.


Additional info:

Here is my hardware profile:
http://smolt.fedoraproject.org/show?UUID=0b11e791-0027-4f9d-a2bf-7d221a88c054
Comment 1 Patrick Steiner 2007-06-21 05:39:29 EDT
i can confirm the same error with a newer version:

nautilus-cd-burner-2.18.2-1.fc7
Comment 2 drago01 2007-06-26 07:20:31 EDT
should be fixed with cdrkit 1.1.6-1 which is in updates testing now.
Comment 3 G V Manu 2007-06-26 08:05:15 EDT
using the wodim and genisoimage packages from updates-testing fixed this issue.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.