Bug 239189 - Server not reachable after a bluetooth restart
Summary: Server not reachable after a bluetooth restart
Status: CLOSED UPSTREAM
Alias: None
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: gnome-bluetooth (Show other bugs)
(Show other bugs)
Version: 6
Hardware: x86_64 Linux
medium
low
Target Milestone: ---
Assignee: Ondrej Vasik
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2007-05-05 20:19 UTC by Jan Kratochvil
Modified: 2007-11-30 22:12 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2007-07-23 09:58:09 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)


External Trackers
Tracker ID Priority Status Summary Last Updated
GNOME Bugzilla 309232 None None None Never

Description Jan Kratochvil 2007-05-05 20:19:12 UTC
Description of problem:
After `service bluetooth restart' I have to restart by hand `gnome-obex-server'
otherwise mobile phone rejects any upload to PC (mobile->PC).

Version-Release number of selected component (if applicable):
gnome-bluetooth-0.7.0-11.fc6.x86_64
bluez-utils-3.7-2.x86_64

How reproducible:
Always.

Steps to Reproduce:
1. Start machine (both bluetooth service and the gnome-obex-server get started).
2. service bluetooth restart
3. Click bluetooth send to PC on your mobile phone.

Actual results:
Very fast Bluetooth connection failed.

Expected results:
Sent file.

Additional info:
After clicking `Quit.' and starting `Applications->System Tools->Bluetooth File
Sharing' again everything works fine.
I believe it may start in the inappropriate order during system start but I do
not have confirmed it.
According to netstat(1) the connection to UNIX socket `/var/run/sdp' is broken /
is not connected after `service bluetooth restart'.

Comment 1 Bastien Nocera 2007-07-23 09:58:09 UTC
Known upstream bug:
http://bugzilla.gnome.org/show_bug.cgi?id=309232


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.