Bug 239855 - openoffice.org-core didn't install on f7t4 install but rest of ooo did
openoffice.org-core didn't install on f7t4 install but rest of ooo did
Status: CLOSED WORKSFORME
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: openoffice.org (Show other bugs)
rawhide
x86_64 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Caolan McNamara
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2007-05-11 14:43 EDT by Tim Reilly
Modified: 2007-11-30 17:12 EST (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2007-05-12 06:52:15 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Tim Reilly 2007-05-11 14:43:32 EDT
Description of problem:
open office writer wasn't launching for me. After some help I found out that
openoffice.org-core wasn't installed at all! Installing the package fixed the
problem. The error was mentioned in install.log.

The error lines in install.log
Installing openoffice.org-core - 1:2.2.0-14.6.x86_64
error: unpacking of archive failed on file /usr/lib64/openoffice.org/program/
libsvt680lx.so;46390571: cpio: read

This is on a centrino core duo, which I think is sometimes reported as ia32e,
but I use the x86_64 installer...
Comment 1 Caolan McNamara 2007-05-12 06:52:15 EDT
rpm --erasing OOo on my x86_64 and yum -y install openoffice.org-writer.x86_64
pulls down the 1:2.2.0-14.6.x86_64 writer and core rpms and installs them
without problem. I can only assume that there was some corruption of the rpms
installed in #1 or a temporary lack of space during install :-(
Comment 2 Tim Reilly 2007-05-15 14:01:53 EDT
Fair enough, I guess it could be some corruption but I'm certain it wasn't a
space issue.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.