Bug 242693 - Eclipse crash when a bug report is open
Eclipse crash when a bug report is open
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: eclipse-mylar (Show other bugs)
All Linux
low Severity low
: ---
: ---
Assigned To: Andrew Overholt
Fedora Extras Quality Assurance
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2007-06-05 10:03 EDT by Alphonse Van Assche
Modified: 2007-11-30 17:12 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2007-06-12 05:47:51 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)
sun jvm crash report (67.20 KB, text/plain)
2007-06-05 10:03 EDT, Alphonse Van Assche
no flags Details

  None (edit)
Description Alphonse Van Assche 2007-06-05 10:03:40 EDT
Description of problem:
Mylar crash when a bug is bug

Version-Release number of selected component (if applicable):

tested JRE:
SUN jdk-1.6.0_02-ea

How reproducible:
Just open a bug report with the internal browser not disabled in the preference.
Actual results:
Eclipse crash

Expected results:
Be able to open bugs with internal browser activated.

Additional info:
The internal browser work with http and https web site here.

Temporary fix:
Disable the internal browser in the mylar preference page.

Andrew, I have add the SUN crash report because I don't know how to have one
with gcj.
Comment 1 Alphonse Van Assche 2007-06-05 10:03:40 EDT
Created attachment 156220 [details]
sun jvm crash report
Comment 2 Alphonse Van Assche 2007-06-05 10:05:51 EDT
Mylar crash when a bug is bug -> Mylar crash when a bug is open
Comment 3 Andrew Overholt 2007-06-11 16:21:59 EDT
I can't duplicate with either the Sun VM or gcj.  What arch is this?  It's odd
that the internal browser would work for http and https websites but not bugs. 
Are you sure it's crashing on the bug report and not on attachments?  I've had
crashes on attachments before and I think that's an embedded browser bug which
needs to be fixed.
Comment 4 Alphonse Van Assche 2007-06-12 05:47:51 EDT
Yes, eclipse crashed when a bug report was open but at the moment I connot
re-product this bug. I Have try to open attachment but don't see any problem
there too.

I have checked if an eclipse update have fixed this problem but the last update
was done here on 04 Jun and I have report this on 5 Jun. Maybe the firefox
update of 5 Jun have fix it??

All re-work like a charm now, so I close this bug.

Thanks for your investigations,

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.