Bug 2430 - No /usr/doc/HOWTO/translations directory created !
No /usr/doc/HOWTO/translations directory created !
Status: CLOSED WORKSFORME
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: howto (Show other bugs)
6.0
i386 Linux
medium Severity high
: ---
: ---
Assigned To: David Lawrence
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 1999-04-30 02:08 EDT by menelaos.maglis
Modified: 2008-05-01 11:37 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 1999-04-30 12:05:45 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description menelaos.maglis 1999-04-30 02:08:57 EDT
I have done a 'clean' installation of RedHat-6.0 twice with the same effect.
Although the howto-greek*rpm package is "installed" ( I find it in the system),
the directory where it supposed to be DOES NOT EXIST!
1. Checked the rpm's: rpm -K --nopgp
2. Searched the directory structure for the files
3. Re-installed the package
Result=NONE
The package is only reported in the system by rpm
Any clues?
Thanks,
Menelaos Maglis
Comment 1 Jeff Johnson 1999-04-30 12:05:59 EDT
The files in the various howto packages are marked per-language
using %lang(el) (e.g. for greek). That means you will have to
install using
	LANG=el rpm -U howto-greek-*.noarch.rpm
in order to get the greek howto installed. For multiple languages,
try
	LINGUAS=el:fr:de:en rpm -U howto-*

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.