Bug 243276 - Wrong init script
Wrong init script
Product: Red Hat Enterprise Linux 4
Classification: Red Hat
Component: bluez-utils (Show other bugs)
All Linux
low Severity low
: ---
: ---
Assigned To: Ric Wheeler
Depends On: 243275
  Show dependency treegraph
Reported: 2007-06-08 07:46 EDT by Michal Marciniszyn
Modified: 2014-02-10 18:03 EST (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2012-06-20 11:54:38 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Michal Marciniszyn 2007-06-08 07:46:39 EDT
+++ This bug was initially created as a clone of Bug #243275 +++

Description of problem:
pand init script returns wrong error codes and also some parts of the script
prevents correct call of status command. For example:
[ "${NETWORKING}" = "yes" ] || exit 0

Version-Release number of selected component (if applicable):

How reproducible:

Steps to Reproduce:
Actual results:

Expected results:

Additional info:
When fixing this bug, please obbey our init script guidelines and be sure that
status command is run correctly.
Our guidelines are on following two pages:

For an example of the script that returns the error codes correctly and always
runs status see:

This bug is tracked by 237789.
Comment 2 Jiri Pallich 2012-06-20 11:54:38 EDT
Thank you for submitting this issue for consideration in Red Hat Enterprise Linux. The release for which you requested us to review is now End of Life. 
Please See https://access.redhat.com/support/policy/updates/errata/

If you would like Red Hat to re-consider your feature request for an active release, please re-open the request via appropriate support channels and provide additional supporting details about the importance of this issue.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.