Bug 243684 - Wrong init script
Wrong init script
Status: CLOSED WONTFIX
Product: Red Hat Enterprise Linux 4
Classification: Red Hat
Component: readahead (Show other bugs)
4.5
All Linux
low Severity low
: ---
: ---
Assigned To: Harald Hoyer
qe-baseos-daemons
:
Depends On: 243683
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2007-06-11 08:52 EDT by Michal Marciniszyn
Modified: 2014-02-10 18:03 EST (History)
2 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2011-05-13 05:45:53 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Michal Marciniszyn 2007-06-11 08:52:12 EDT
+++ This bug was initially created as a clone of Bug #243683 +++

Description of problem:
The readahead_{early,later} init scripts return wrong init codes.

Version-Release number of selected component (if applicable):
all

How reproducible:
always

Steps to Reproduce:
1.
2.
3.
  
Actual results:


Expected results:


Additional info:
When fixing this bug, please obbey our init script guidelines and be sure that
status command is run correctly.
Our guidelines are on following two pages:
http://intranet.corp.redhat.com/ic/intranet/InitscriptsSpec.html
http://intranet.corp.redhat.com/ic/intranet/InitscriptGuidelines.html

For an example of the script that returns the error codes correctly and always
runs status see:
http://devserv.devel.redhat.com/~mmarcini/amd

This bug is tracked by 237789.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.