Bug 244011 - Installing OS fails on ATI/AMD SB700 chipset with combined mode
Installing OS fails on ATI/AMD SB700 chipset with combined mode
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 203781
Product: Red Hat Enterprise Linux 5
Classification: Red Hat
Component: kernel (Show other bugs)
5.0
All Linux
low Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Bhavna Sarathy
Martin Jenner
:
Depends On:
Blocks: 221316
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2007-06-13 07:07 EDT by henry su
Modified: 2007-11-30 17:07 EST (History)
6 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2007-06-20 11:38:33 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
the combined mode patched for this issue (1.04 KB, patch)
2007-06-13 07:19 EDT, henry su
no flags Details | Diff

  None (edit)
Description henry su 2007-06-13 07:07:32 EDT
Description of problem:
Set SATA mode as Combined mode, installing OS fails on ATI SB700 chipset

Version-Release number of selected component (if applicable):
2.6.18

How reproducible:
always

Steps to Reproduce:
1.Set Onchip SATA to be "Combined" mode in System BIOS.
2.Start installation from ODD.

  
Actual results:
Cannot find any hard disk.

Expected results:
Hard disk should be detected.

Additional info:
Comment 1 henry su 2007-06-13 07:19:41 EDT
Created attachment 156863 [details]
the combined mode patched for this issue

this patch fixs this issue and is accepted by kernel.org.
Comment 2 Bhavna Sarathy 2007-06-15 12:32:51 EDT
Patch posted to RHML on Jun 15.
Comment 4 RHEL Product and Program Management 2007-06-15 13:48:17 EDT
This request was evaluated by Red Hat Kernel Team for inclusion in a Red
Hat Enterprise Linux maintenance release, and has moved to bugzilla 
status POST.
Comment 5 Peter Martuccelli 2007-06-20 11:38:33 EDT
This code is already in R5.1, marking this entry as a dup of the SATA update bug
which included the code change.

*** This bug has been marked as a duplicate of 203781 ***

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.