Bug 24465 - XFree86 is missing Xrenders
Summary: XFree86 is missing Xrenders
Status: CLOSED NOTABUG
Alias: None
Product: Red Hat Raw Hide
Classification: Retired
Component: XFree86   
(Show other bugs)
Version: 1.0
Hardware: i386
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Mike A. Harris
QA Contact: David Lawrence
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2001-01-20 20:13 UTC by Knut J BJuland
Modified: 2007-04-18 16:30 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2001-01-21 07:11:13 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description Knut J BJuland 2001-01-20 20:13:36 UTC
When I am using aviplay from avifile, it report that XFree86 lib is missing xrender. I am using XFree86 4.0.2-1 from rawhide with Redhat 7.0 and 
nvidia driver 0.9-6. Kde is also reporting the same error. But both program runs fine. I alos have qt from rawhide, along with gcc 2.9.6-70.

Comment 1 Bill Nottingham 2001-01-21 03:39:58 UTC
Do you have the XFree86-libs from rawhide installed?

Comment 2 Knut J BJuland 2001-01-21 07:11:11 UTC
I have XFree86-libs 4.0.2-1 from rawhide with all XFree86 4.0.2-1 rpms also from rawhide. I think Nvidia 0.9-6 does not support xrenders. aviplay report
xrender not support on this display.

Comment 3 Bernhard Rosenkraenzer 2001-01-23 14:55:23 UTC
Our package supports Xft/Xrender without problems, and Nvidia don't release the
source for their driver so we can't fix it up.

Workaround: Get a graphics card from someone who cares about open source. ;)


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.