Bug 245722 - missing hidden buttons
missing hidden buttons
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: evolution (Show other bugs)
All Linux
low Severity low
: ---
: ---
Assigned To: Matthew Barnes
Fedora Extras Quality Assurance
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2007-06-26 07:05 EDT by Jan Hutař
Modified: 2007-11-30 17:12 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2007-06-26 11:30:47 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)
actual results: no buttons (19.54 KB, image/png)
2007-06-26 07:11 EDT, Jan Hutař
no flags Details
expected results: there are some hidden additional buttons (29.43 KB, image/png)
2007-06-26 07:12 EDT, Jan Hutař
no flags Details

External Trackers
Tracker ID Priority Status Summary Last Updated
GNOME Desktop 451285 None None None Never

  None (edit)
Description Jan Hutař 2007-06-26 07:05:51 EDT
Description of problem:
When there is no enough space for all the buttons in the "new mail window", 
there is small button which reveals all the hidden buttons if clicked. There 
are no hidden buttons in "new mail" or "forward email" window. "reply to email" 
is OK.

Version-Release number of selected component (if applicable):

How reproducible:

Steps to Reproduce:
1. click New to create new message
2. change window size to size when "V" button appears
3. click "V" button

Actual results:
check first attached screenshot

Expected results:
check second attached screenshot

Additional info:
"new mail" or "forward email" window screenshot: 1-bad.png
"reply to email" window screenshot: 1-good.png
Comment 1 Jan Hutař 2007-06-26 07:11:41 EDT
Created attachment 157879 [details]
actual results: no buttons
Comment 2 Jan Hutař 2007-06-26 07:12:41 EDT
Created attachment 157880 [details]
expected results: there are some hidden additional buttons
Comment 3 Matthew Barnes 2007-06-26 11:30:47 EDT
Confirmed, I can reproduce this on evolution-2.11.4-1.fc8.

I'm going to move this upstream and have the Evolution authors look into the
problem.  Please see [1] for further updates.

[1] http://bugzilla.gnome.org/show_bug.cgi?id=451285

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.