Bug 246246 - fence_ilo does not work with iLO 2 firmware revs > 1.29
fence_ilo does not work with iLO 2 firmware revs > 1.29
Status: CLOSED ERRATA
Product: Red Hat Cluster Suite
Classification: Red Hat
Component: fence (Show other bugs)
4
All Linux
high Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Ryan McCabe
Cluster QE
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2007-06-29 11:39 EDT by Ryan McCabe
Modified: 2010-10-22 12:00 EDT (History)
5 users (show)

See Also:
Fixed In Version: RHBA-2007-0996
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2007-11-21 16:54:38 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
fixed fence_ilo script (14.07 KB, application/x-perl)
2007-06-29 11:39 EDT, Ryan McCabe
no flags Details

  None (edit)
Description Ryan McCabe 2007-06-29 11:39:53 EDT
+++ This bug was initially created as a clone of Bug #246245 +++

The behavior of iLO 2 has changed again starting with firmware revision 1.30:
when issuing the <HOLD_PWR_BUTTON/> command when the power is off, iLO 2 now
requires you to supply the attribute TOGGLE="YES" or it errors out.
Comment 1 Ryan McCabe 2007-06-29 11:39:53 EDT
Created attachment 158217 [details]
fixed fence_ilo script
Comment 14 errata-xmlrpc 2007-11-21 16:54:38 EST
An advisory has been issued which should help the problem
described in this bug report. This report is therefore being
closed with a resolution of ERRATA. For more information
on the solution and/or where to find the updated files,
please follow the link below. You may reopen this bug report
if the solution does not work for you.

http://rhn.redhat.com/errata/RHBA-2007-0996.html

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.