Bug 2476 - problem doing noarch -ba
problem doing noarch -ba
Status: CLOSED WORKSFORME
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: rpm (Show other bugs)
6.0
i386 Linux
high Severity high
: ---
: ---
Assigned To: Jay Turner
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 1999-05-01 17:45 EDT by genec
Modified: 2015-01-07 18:37 EST (History)
2 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 1999-05-11 11:30:28 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description genec 1999-05-01 17:45:55 EDT
rpm gets a segmentation fault doing a "-ba" for a noarch
rpm.  This occurs with rpm 3.0-6.0 on rhl 6.0.  This seems
fairly repeatable but additional info available if needed.

This was run on a PII.  Removing the BuildArchitectures:
noarch so that it build an "i386" version worked.

Gene
Comment 1 Bill Nottingham 1999-05-02 23:51:59 EDT
fixed in rpm-3.0.1-1, available in latest rawhide
Comment 2 genec 1999-05-08 10:27:59 EDT
fix in rawhide (1.3.5) works.  However, why isn't this an update to
rhl 6.0.  It seems to me that this is a SIGNIFICANT bug in rpm.

Gene
Comment 3 Jeff Johnson 1999-05-11 11:30:59 EDT
This will be an update to Red Hat 6.0.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.