This service will be undergoing maintenance at 00:00 UTC, 2017-10-23 It is expected to last about 30 minutes
Bug 248089 - xvinfo misses RGB format
xvinfo misses RGB format
Status: CLOSED NOTABUG
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: xorg-x11-utils (Show other bugs)
7
All Linux
low Severity high
: ---
: ---
Assigned To: X/OpenGL Maintenance List
Fedora Extras Quality Assurance
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2007-07-13 02:09 EDT by The Source
Modified: 2007-11-30 17:12 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2007-07-27 17:18:52 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
xvinfo output (3.92 KB, text/plain)
2007-07-13 02:09 EDT, The Source
no flags Details

  None (edit)
Description The Source 2007-07-13 02:09:32 EDT
Description of problem:
I have attached xvinfo output. RGB format is not present there. Holds true for
both of my work computer (i810 driver) and my home computer (nvidia 100.14.11
driver).

Version-Release number of selected component (if applicable):
xorg-x11-utils-7.1-4.fc7

How reproducible:
always

Steps to Reproduce:
1.
2.
3.
  
Actual results:


Expected results:


Additional info:
Comment 1 The Source 2007-07-13 02:09:32 EDT
Created attachment 159126 [details]
xvinfo output
Comment 2 Adam Jackson 2007-07-27 17:18:52 EDT
And?  That doesn't mean it's not printing it; it means your drivers claim not to
support it.  xvinfo definitely has code to print supported RGB formats.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.