Bug 249351 - conga reports that ricci agent is unresponsive even though it's running
conga reports that ricci agent is unresponsive even though it's running
Status: CLOSED ERRATA
Product: Red Hat Enterprise Linux 5
Classification: Red Hat
Component: conga (Show other bugs)
5.0
All Linux
low Severity low
: ---
: ---
Assigned To: Ryan McCabe
Brian Brock
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2007-07-23 16:46 EDT by Corey Marthaler
Modified: 2009-04-16 18:58 EDT (History)
4 users (show)

See Also:
Fixed In Version: RHBA-2007-0642
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2007-11-07 12:00:41 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Corey Marthaler 2007-07-23 16:46:34 EDT
Description of problem:
When starting conga on a cluster where the cluster services are not running, but
ricci is, some of the nodes show up in the grey "unresponsive" state with the
following error:

"The ricci agent for this node is unresponsive. Node-specific information is not
available at this time."

The other node(s) are in the following red state:
"Status:  Currently not a cluster participant"

[root@taft-01 ~]# ps -ef | grep ricci
ricci     6217     1  0 15:32 ?        00:00:00 ricci -u 101
root      6707  6492  0 15:37 pts/0    00:00:00 grep ricci

[root@taft-02 ~]# ps -ef | grep ricci
ricci     6211     1  0 15:32 ?        00:00:00 ricci -u 101
root      6760  6489  0 15:37 pts/0    00:00:00 grep ricci

[root@taft-03 ~]# ps -ef | grep ricci
ricci     6207     1  0 15:32 ?        00:00:00 ricci -u 101
root      6689  6480  0 15:37 pts/0    00:00:00 grep ricci

[root@taft-04 ~]# ps -ef | grep ricci
ricci     6199     1  0 15:32 ?        00:00:00 ricci -u 101
root      6688  6473  0 15:37 pts/0    00:00:00 grep ricci



Version-Release number of selected component (if applicable):
ricci-0.10.0-2.el5
luci-0.10.0-2.el5

How reproducible:
Often
Comment 3 Corey Marthaler 2007-08-01 11:56:34 EDT
This problem still exists in lastest build, moving back to assigned state.
Comment 4 Ryan McCabe 2007-08-01 12:45:36 EDT
Have you upgraded modcluster and ricci on all the nodes conga is managing?
Comment 5 Corey Marthaler 2007-08-01 14:38:59 EDT
I had only upgraded luci and ricci. After upgrading modcluster as well, this fix
can be verified.
Comment 7 errata-xmlrpc 2007-11-07 12:00:41 EST
An advisory has been issued which should help the problem
described in this bug report. This report is therefore being
closed with a resolution of ERRATA. For more information
on the solution and/or where to find the updated files,
please follow the link below. You may reopen this bug report
if the solution does not work for you.

http://rhn.redhat.com/errata/RHBA-2007-0642.html

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.